Fegyvervizsga

A legjobbak között akarsz lenni?
Tegyél fegyvervizsgát!
Úgy érzed, hogy a Személy-és Vagyonőr képzés neked önmagában kevés és szeretnél magasabb szinten szolgálatot teljesíteni?
Tegyél fegyvervizsgát!
Egyszerűen „csak” civilként szeretnél megismerkedni a fegyverek világával?
Tegyél fegyvervizsgát!

Fegyvervizsga tanfolyam

Ha Személy-és Vagyonőri képzésed mellé fegyvervizsgát is teszel, fegyveres szolgálatot is adhatsz és olyan helyeken is elhelyezkedhetsz, ahova a „mezei” vagyonőr vizsga nem elég!

Civilként pedig jó ha tudod, hogy ha maroklőfegyvert, golyós- vagy sörétes lőfegyvert szeretnél tartani, akkor a fegyvervizsga kötelező!
(Nem azonos a fegyverviselési engedéllyel.)

Figyelj oda, hogy hol teszed le a fegyvervizsgát: fegyvered használatán életek múlhatnak, ezért olyan oktatóközpontot válassz, ahol komolyan veszik a felkészítést és a vizsgáztatást is!
Olyan vizsgaállomásra jelentkezz, ahol nem csak vizsgáztatnak, hanem oktatnak is és ahol valós tudás kell ahhoz, hogy átmenj a fegyvervizsgán.
Igen, így egy kicsit nehezebb, mint keresni egy olyan fegyvervizsgát, ahol bárki „átcsúszhat”.

Csak így lesz vizsgád mögött valós tudás!

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ oktatói mind magasan képzett rendőrök, akik komolyan veszik a dolgukat.

A fegyvervizsgát egy kis tanulással könnyen lehetet teljesíteni: minden szükséges információt, minden tananyagot előre elküldenek neked, így a gyakorlati oktatásra már felkészülten érkezhetsz.
A gyakorlati oktatás során a fegyver használatának alapszabályain túl átbeszélitek majd a leggyakoribb vizsgakérdéseket, a vizsgázók tipikus hibáit és a „beugratós” kérdéseket is, ami sok vizsgázón kifogott már.

A Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központ felkészítésének hála a fegyvervizsga nem fog ki rajtad. Ha figyeltél és tanultál, akkor szinte biztos, hogy sikerrel veszed az akadályt!

A VOKK-nál a fegyvervizsga ára mindent tartalmaz: a tananyagokat, a gyakorlati oktatást, a vizsgadíjat, az adminisztrációt… nincsenek utólagos, rejtett költségek!

A fegyvervizsga 3 részből áll:

  • írásbeli (tesztlap kitöltése)
  • szóbeli
  • gyakorlati vizsgafeladat (lövészet pisztollyal és kispuskával)

Ha mindhárom akadályt sikerrel vetted, a bizonyítványodat még aznap, a helyszínen megkapod!

Melyik helyszín a legjobb számodra?